Arhiv novic

#MPPavdicija 2015/16

Tokrat bomo kratki in jedrnati. Kolikor se le da :)

MPP avdicija - na srečo vseh tistih, ki si želite priti v zbor - BO! 

KDAJ? Sreda, 21.10.2015, po študentski maši ob 19. uri. Odvisno od števila prijav prek anket lahko tudi četrtek, 22.10.2015.
KJE? Pri frančiškanih, seveda.
ZAKAJ? Ker je zbor zapustilo določeno število starih, izkušenih pevcev in potrebujemo sveže moči in nov veter v jadra.
KAKO? Do vseh informacij boš prišel, ko izpolniš anketo na povezavi: https://www.1ka.si/a/73541 (izpolni do 19.10.)

Še nekaj potrebnih informacij o našem delovanju, da ne bo kasnejših nesporazumov. MPP je študentski pevski zbor, kar pa ne pomeni, da moraš imeti potrdilo o vpisu za letošnje leto. Če se ti je kje zalomilo in pavziraš NI panike.

Srečujemo se ob SREDAH od 18h pa tja do 22h. Od 18.-19. ure pridno vadimo še zadnje malenkosti pred študentsko sv. mašo. Nato ob 19h sledi sv. maša. Po tem si vzamemo (po izkušnjah) kratko pavzo do 20:30 in imamo vaje zopet do 22h.

Prosti sredini večerni termin od 18.-22. ure je glavni pogoj, da se nam pridružiš. Lahko se zgodi, da vsake toliko pride kakšna nepremostljiva obveznost na sredo, vendar se trudimo, da tega ni oz. je tega čim manj. 

Tekom leta imamo še 2 pevsko-duhovna vikenda (od petka do nedelje) nekje v Sloveniji. Priporočljivo je, da si lahko vzameš čas za te nepozabne aktivnosti.

Že sedaj se veselimo vsake izpolnjene ankete in že v naprej lahko povemo, da bo tudi letošnja MPP sezona 2015/16 nekaj posebnega :)

Se vidimo na #MPPavdiciji :)